>  > 
Onze beste sportwagens in 2018

Veel mensen voelen zich aangetrokken tot een sportwagen door het aerodynamische ontwerp, de prestaties en de uitvoering. Het gaat om de sensatie, de opwinding en over het algemeen het rijplezier. Europcar wil dat u evenveel geniet van de reis onderweg als uw bestemming met een van onze top huur sportwagens. We bezitten de beste economy voertuigen, familie sedans en SUV sportauto’s met een verscheidenheid aan topmerken.

Audi A5

Driving-Transportation-Audi-Car-Action-Motion-2355677

De Audi A5 is een luxe, atletisch gebouwde technologie krachtpatser die u bevrijd laat voelen. Van de rijke infotainment systemen tot het volledig digitale systeem waarmee u navigatie en audio kunt aanpassen, zult u zeker genieten van deze rit.

Abarth 500

Abarth5000917_794_529_70

Deze charismatische, hoogwaardige prestatie sportwagen heeft een pittig ontwerp en wordt aangedreven door een robuuste 160 pk turbo aangedreven vier cilinder lijnmotor, gecombineerd met een standaard handgeschakelde versnellingsbak met vijf versnellingen. De Abarth 500 heeft veel branie en bravoure.

Mercedes SLC

Mercedes-benz_SLC-Class_Front_(left)

Als u een liefhebber bent van een geweldige mix van luxe en sport in een auto, maar meer geïnteresseerd bent in luxe, dan is dit de ideale auto voor u.

Audi TT Coupé

Audi-TT-Coupe

Een geweldige mix van iconisch design en aansprekende prestaties, de Audi TT Coupé is geen auto voor iedereen. De kleine zeer stijlvolle coupé met hippe styling en hoge prestaties spreken het praktische en gepassioneerde aan.

BMW 4 Series Convertible

BMW-4-Series

De ideale partner onderweg om te genieten van de zon en het gevoel van de wind te ervaren terwijl u rijdt. Sportieve wendbaarheid, indrukwekkende dynamiek, met een al even indrukwekkend aerodynamisch ontwerp en uitrusting, stelt de BMW 4 Series Convertible u in staat om van elk moment te genieten.

Comments

comments

Deel het artikel