>  > 
De beste cabrio-voertuigen van Europcar in 2018

Een cabrio huren is speciaal. Er gaat niets boven het achter het stuur zitten van een begerenswaardige auto, zoals de indrukwekkende Mercedes E-Klasse (extreme luxe), de Fiat 500 (plezier voor kleine auto’s), de Audi A3 (compact en stijlvol), de BMW 4-serie (hoge prestatiekwaliteit) of de Abarth 124 Spider (een echte sportwagen met klassieke Italiaanse stijl) – ze bieden allemaal een opwindende cabrio-rijervaring die u comfortabel en stijlvol naar uw bestemming brengt.
De luxe reeks sportieve en elegante cabriolet-modellen van Europcar, zoals de Mercedes, Audi en BMW, bieden een onvergetelijke reis, of u nu een cabriolet huurt voor een speciale gelegenheid of een onvermijdbare reis. En als u op zoek bent naar een kleinere cabriolet, waarom probeert u dan niet de Fiat 500? Deze kleine schoonheid is groot in de voordelen van cabrio-rijden, met het extra voordeel van zijn kleine formaat, waarmee hij in smalle straatjes en bochtige landbochten past.

Waarom een cabriolet huren?

Het huren van een cabriolet is een unieke ervaring en de perfecte manier om steden, kustwegen, berglandschappen of gewoon je eigen omgeving te verkennen. Cabriolet rijden geeft je een gevoel van vrijheid – je zintuigen worden wakker – je voelt de bries, de warmte van de zon, ziet de uitzichten en kan bijna met je uitgestrekte handen je omgeving aanraken.
Een cabriolet huren van Europcar is meer dan gewoon rijden met open dak. De aantrekkelijke reeks aangeboden modellen betekent een luxueuze reis, met alle extra’s die u mag verwachten van topklasse autohuur, zoals passagiersruimte achterin, warme ventilatie voor koelere tochten, soepele bediening, een dak dat opent in 20-30 seconden en een sjiek interieur.
Laten we eerlijk zijn – een cabriolet huren is net zo leuk als op je bestemming aankomen!

Comments

comments

Deel het artikel