>  > 
De beste automatische voertuigen van Europcar in 2018

Als uw voorkeur uitgaat naar automatische voertuigen, bekijk dan eens de selectie van Europcar voor de beste modellen van 2018. Ze geven allemaal werkelijk een zorgeloos rijgenot. Overweeg de volgende keer als u een huurauto zoekt eens een van deze opties.

Mercedes C-klasse

Mercedes-Benz_C-Class_w204_amk

De Mercedes C-klasse maakt van rijden op de weg een ultieme ervaring. De opties voor rij-ondersteuning (een stereocamera, radar en echografie) volgen wat er rondom het voertuig gebeurt en ondernemen, indien nodig, actie om gevaren te vermijden.

Opel Insignia

Opel_Insignia_Country_Tourer_2.0_CDTI_ecoFLEX_4x4_(Facelift)_–_Frontansicht,_24._Oktober_2015,_Münster

Als u op zoek bent naar een voertuig dat u een aangename rit door de stad en op de snelweg biedt, is de Opel Insignia zeker een goede keuze. U zit tijdens het rijden in deze auto relatief laag, net als in een sportwagen.

Volkswagen Tiguan

VW_Tiguan_2.0_TDI_4MOTION_R-Line_(II)_–_Frontansicht,_19._September_2015,_Frankfurt

De Volkswagen Tiguan biedt bestuurders een soepele en stille rit met bovendien veel ruimte voor het hele gezin, dankzij de grote flexibiliteit van het interieur. Deze compacte cross-over toont geweldig raffinement in de cabine en maakt elke rit zeer aangenaam.

Alfa Romeo Giulia

Festival_automobile_international_2017_-_Alfa_Romeo_Giulia_-_011

De stijlvolle Giulia van Alfa Romeo is een compact voertuig, met een zeer responsieve besturing en een uitstekende gewichtsverdeling van voor tot achter. Het is een sportief model dat een genot is om in te rijden, zelfs in de automatische variant.

Renault Espace

Renault_Espace_Edition_25th_dCi_175_(IV,_Facelift)_–_Frontansicht_(1),_17._Juli_2011,_Ratingen

Overweeg de Renault Espace wanneer u een elegante crossover wilt Dit voertuig is eenvoudig te manoeuvreren, met een elektronische demperregeling die de demping meerdere keren per seconde aanpast aan de veranderingen in de wegen.

Comments

comments

Deel het artikel