>  > 
Onze beste elektrische voertuigen van 2018

Europcar nodigt u uit om alternatieve rij-opties te verkennen, door zelf een elektrische auto uit te proberen als u de volgende keer een huurauto nodig heeft. Deze voertuigen vertegenwoordigen de toekomst en de enige manier om erachter te komen hoe ze zijn, is er zelf een te besturen.

Toyota Auris Hybrid

Het Auris Hybride instapmodel is uitgerust met een sleutelloze start, 15-inch legeringen, USB-connectiviteit, klimaatregeling, dagrijverlichting en elektrische voorruiten. De moderne vormgeving en de ruime cabine zorgen voor een comfortabele rit.

Porsche Cayenne Hybrid

De Porsche Cayenne Hybrid biedt u alle functies van een sportwagen, met de duurzaamheid van het rijden van een elektrisch voertuig. Sluit hem aan op een power hub om de auto op te laden terwijl hij ‘s nachts geparkeerd staat of als u vergaderingen bijwoont.

Toyota C-HR Hybrid

Wanneer u kiest voor de Toyota C-HR Hybrid, kunt u genieten van een geweldige SUV-rijervaring in een luxueus gebeeldhouwd voertuig. Standaardfuncties zijn Toyota’s Safety Sense en Intelligent Park Assist.

BMW i3

De BMW i3 is trekt uiterst snel op en is heel goed hanteerbaar. Het meest recente model uit 2017 heeft een grote batterij, wat betekent dat u een nog groter volledig elektrisch bereik per keer laden krijgt. Het een praktische keuze en een plezier om in te rijden.

Toyota Miraï

Het interieur van de Miraï heeft verschillende infotainment-displays om de stroombron van het voertuig op elk moment tijdens het rijden te kunnen controleren, evenals de status van de hybride-aandrijfbatterij. Dit model heeft ook een boordcomputer om het brandstofverbruik te volgen.

Toyota Camry Hybrid

Kruip achter het stuur van de Toyota Camry Hybrid en u zult de grote cabine, de eenvoudige bediening en de gebruikersvriendelijke bediening waarderen. Hij haalt ook ongeveer 11.2 km per liter in de stad!

Comments

comments

Deel het artikel