>  > 
Onze beste SUV in 2018!

De volgende keer dat u een voertuig moet huren om de stad uit te gaan, overweeg dan om achter het stuur van een SUV plaats te nemen. Zoals de onderstaande modellen laten zien, kunnen u en uw gezin comfortabel rijden, terwijl u geniet van de reis naar uw bestemming. Deze voertuigen zijn gebouwd voor bestuurders!

Audi Q5

De Audi Q5 zit vol met standaardfuncties waardoor het prettig is om mee te rijden, zoals gekoelde opslag in het dashboardkastje, microfilter-ventilatiesysteem en op afstand inklapbare achterstoelen.

Vauxhall Mokka

De Opel (of Vauxhall) Mokka is een stijlvolle en goed uitgeruste keuze. Het presteerde goed in tests ter beoordeling van de veiligheid tijdens een botsing, waardoor het een goede optie is voor gezinnen met jonge kinderen of tieners.

Nissan X-Trail

U krijgt veel waar voor uw geld voor een SUV wanneer u kiest voor de Nissan X Trail. Het biedt plaats aan zeven personen plus al hun bagage, is comfortabel en heel stabiel.

Audi Q3

Als u op zoek bent naar luxe, dan biedt de Audi Q3 dat zeker! Standaardfuncties zijn onder meer lederen bekleding, verwarmde voorstoelen, een geluidssysteem met 10 luidsprekers, verstelbare en telescopische stuurwiel en een panoramisch schuifdak.

Mercedes GLE

De Mercedes GLE is een hybride voertuig met verwarmde voorstoelen en een verwarmd stuur. De voor- en achterzitplaatsen van deze SUV zijn zeer ruim.

Audi Q7

Dit voertuig beschikt over een 12.3 inch Virtual Cockpit TFT-scherm met een navigatiekaart en een infotainment scherm.

Comments

comments

Deel het artikel