>  > 
Europcar Enterprise

Mijn naam is Philippe, ik ben 45 jaar oud. Enkele maanden geleden maakte ik als verantwoordelijke voor het wagenpark van een grote onderneming nabij Parijs kennis met Europcar. Ondertussen heb ik al verschillende keren de diensten van Europcar ingeschakeld. Het aanbod voor ondernemingen is namelijk bijzonder uitgebreid. Net zoals voor particulieren, bestaan er voor ondernemingen heel wat formules die inspelen op de noden van hun werknemers. Voor elke vraag staat een contactpersoon voor je klaar. Niets is te veel om de juiste oplossing voor jouw probleem te zoeken.

Dat is exact hoe een kwalitatieve dienstverlening hoort te zijn: efficiënt, eenvoudig én snel.

Ik was op zoek naar een bedrijf dat het wagenpark van onze onderneming zou kunnen verzorgen. Zo kwam ik terecht op de website van Europcar. De pagina met het aanbod voor B2B vestigde meteen mijn aandacht. Alles kon online geregeld worden. Ik kon dus meteen aan de slag. Uit het uitgebreide gamma aan wagens koos ik een model dat heel geliefd is bij ondernemingen. Keuze te over, met merken als Audi, Mercedes, Citroën, Volkswagen, Renault, Peugeot, Ford, Nissan en vele andere. Al snel vond ik de perfecte wagen voor de verplaatsing van mijn collega. De reservering was snel gebeurd. Deze eerste ervaring bevestigde: Europcar was de juiste keuze. De volgende keer besliste ik dus opnieuw contact op te nemen met Europcar voor nog meer wagens. Een vast contactpersoon staat me nu voor elke verplaatsing bij met goede raad.

Aanbod voor grote ondernemingen

We hebben een overeenkomst gesloten voor één jaar. Voor een grote onderneming als de onze is dit type langetermijncontract erg interessant, de kosten vallen goed mee. De formules zijn niet alleen financieel interessant, ze zijn ook erg flexibel: ze houden rekening met het type, het traject en de duur van de verplaatsing. Indien gewenst, werd de wagen zelfs op een afgesproken plaats geleverd, en dat hoefde niet eens in Frankrijk te zijn. De medewerkers van onze multinational hebben vaak een wagen nodig wanneer ze in het buitenland zijn. Telkens als ik een wagen zocht in het buitenland, zorgde Europcar voor de oplossing. Bij aankomst in de luchthaven of in het station beschikken onze medewerkers over een huurwagen die ze tijdens hun hele verblijf kunnen gebruiken. Je vindt Europcar in de grote stations en internationale luchthavens.

De kwalitatieve B2B-dienstverlening maakt van Europcar terecht dé referentie voor wagenverhuur. Het bedrijf kreeg zelfs de World Travel Award voor World’s Leading Car Renting Company, de beste wagenverhuurder ter wereld. Ik kan dus met trots zeggen dat Europcar bijgedragen heeft tot de prachtige resultaten van onze onderneming. We zetten onze samenwerking beslist verder, want een dergelijke dienstverlening met zo’n fantastische begeleiding vind je nergens anders.

Comments

comments

Deel het artikel