>  > 
Vincent: “Of het nu om een verhuizing, vakantie of familiebezoek gaat, ik kan altijd op Europcar rekenen!”

Ik ben laatstejaarsstudent op de Business School van Aix-en-Provence en heb om een auto te huren al 3 keer op Europcar een beroep gedaan. Dat was iedere keer een positieve ervaring!

De eerste studentenkamer

2 jaar geleden heb ik de voordelen van op jezelf wonen ontdekt toen ik voor mijn studie naar Aix verhuisd ben. Ik was net 21 geworden en had al 2 jaar mijn rijbewijs maar geen auto. Om mijn spullen van mijn ouderlijk huis in Clermont-Ferrand naar mijn eerste studentenkamer in Aix-en-Provence te kunnen verhuizen had ik een kleine bestelwagen nodig.

Dat was voor mij de eerste keer dat ik beroep deed op een autoverhuurbedrijf. Na veel sites te hebben bestudeerd, heb ik voor Europcar gekozen omdat zij met 150 filialen overal in Frankrijk aanwezig zijn en daarmee in het hele land professionele ondersteuning kunnen bieden. Ook de vele positieve reviews op social media en forums hebben mijn keuze positief beïnvloedt. Het mocht ook niet te duur zijn.

Met de rekentool heb ik het juiste vervoermiddel kunnen kiezen om al mijn dozen in een keer te kunnen verhuizen. Het was een vrijwel nieuwe Partner Peugeot bestelwagen waar ik meer dan 400 km mee gereden heb. Ik heb voor de formule “Maxi Move” met een ongelimiteerd aantal kilometers gekozen zodat ik de bestelwagen in Clermont kon ophalen en in Aix in alle rust afleveren kon.

Vakantie met vrienden

Een paar manden later heb ik voor mijn camping- en surfvakantie met mijn 3 beste vrienden in Hossegor in de Landes weer van Europcar gebruik gemaakt.

Nog enthousiast over mijn eerste ervaring, heb ik op de site een medewerkster gesproken via de chat en heb zo snel antwoord kunnen krijgen over prijzen en inbegrepen aantal kilometers.

We hebben een vrijwel nieuwe energiezuinige auto gekozen – die we als kamperende studenten konden betalen! We konden zelfs gebruik maken van een speciale aanbieding, wat wel zo handig is als je van een studentenbudget rond moet komen! Ik heb aanbiedingen van meerdere autoverhuurbedrijven met elkaar vergeleken, maar nergens heb ik beter kunnen vinden wat aantal kilometers, uitrusting of verzekering betreft…

Het was zo handig om over een auto te beschikken tussen het surfen, de feestjes op het strand en alle ontmoetingen op de camping door. Deze vakantie blijft een geweldige herinnering. Wij zijn trouwens van plan om met hetzelfde groepje vrienden binnenkort naar Spanje te gaan om Barcelona en de omgeving ervan te ontdekken…

De surprise party

Geen 2 zonder 3: na deze twee positieve ervaringen heb ik weer een auto bij europcar.fr gehuurd toen wij, op het laaste moment, een surprise party voor de verjaardag van mijn moeder wilden organiseren. Je wordt niet iedere dag 60 en dat wij wilden mijn zussen en ik op een bijzondere manier vieren.

Dit keer, omdat ik nogal laat met alles was, heb ik de reservering via mijn mobiel gedaan. Ik ben niet eens verder gaan kijken: dankzij mijn account waren mijn gegevens al bekend en was de reservering in een paar kliks binnen 10 minuten rond.

Ik ben direct met de juiste papieren de auto bij de filiaal op gaan halen en kon, zonder wachten, gelijk wegrijden in de nieuwste Peugeot 207 met allerlei extra’s: bijvoorbeeld op de weg kunnen luisteren naar je eigen playlist, dat is gewoon top! Diezelfde avond nog is het ons gelukt de verjaardag van mijn moeder 400km verderop met de hele familie te vieren. Zoiets vergeet je niet.

Ik weet nog niet precies wanneer ik weer een auto zal huren maar dat dat bij Europcar zal zijn staat voor mij vast!

Comments

comments

Deel het artikel