>  > 
Verhuizing: Kies voor een van de Move formules van Europcar!

Een verhuizing kan behoorlijke stress met zich meebrengen. Meubels zonder schade verplaatsen en het juiste voertuig vinden maken deel uit van de belangrijkste moeilijkheden. U kunt op Europcar rekenen om uw verhuizing tot een goed einde te brengen.

Verhuis in uw eigen tempo en budget

 

Een verhuisbedrijf inschakelen is duur en u kunt voor vervelende verrassingen komen te staan. Regelt u het zelf dan levert u dat vaak een behoorlijke besparing op. En zegt men trouwens niet dat niemand ons beter kan helpen dan wijzelf? Als je je een beetje organiseert, kun je geleidelijk verhuisdozen in pakken en breekbare meubels en spullen beschermen. Vele handen maken licht werk: familie en vrienden kunnen komen helpen. En voor het vervoer, denk dan aan Europcar!

Volume calculator: kies de juiste bedrijfswagen uit

Om u te helpen uw verhuiskosten in de hand te houden, stellen wij een groot assortiment aan recente bedrijfswagens in verschillende grootte (van 3 tot 20m³) tot uw beschikking, allen in uitstekende staat. En om u te helpen de juiste bedrijfswagen te kiezen en er zeker van te zijn dat alle verhuisdozen passen, heeft Europcar een volume calculator ontworpen die heel erg makkelijk in gebruik is.

Een op maat aanbieding

U kunt, afhankelijk van uw behoefte, uit drie formules kiezen: mini move voor kleine verhuizingen binnen een korte afstand (verhuur voor de halve dag met 100 kilometers inbegrepen), easy move (verhuur voor de hele dag met 300 kilometer inbegrepen) en maxi move voor verhuizingen op lange afstand (met onbeperkte kilometers, terugbrengen in een andere filiaal).

Comments

comments

Deel het artikel