>  >  > 
Europcar heeft nieuwe BMW modellen in de vloot

Europcar is blij om meer keuze te kunnen aanbieden door de introductie van nieuwe premium huurauto’s in de vloot. Er zijn vijf modellen van BMW beschikbaar in de collectie van Europcar: de BMW 1 Series, BMW 2 Series, BMW 320, BMW 5, en in Frankrijk en Portugal kunt u ook de BMW 7 Series huren. In Portugal heeft Europcar de BMW i3 en i8 toegevoegd aan de collectie.

De BMW 1 Series

img_1

BMW 1 Series zijn sportieve hatchbacks, perfect voor stadsritten waarbij u een goede indruk maakt. Deze collectie aan auto’s heeft een opvallende achterbumper, zwart chroom, hout en sportieve stoelen van ergonomisch ondersteunend materiaal, sfeerverlichting, een lederen stuur, versnellingspook met extra grip en chronoscopen ze die de uitstraling van een sportauto geven.

Cabrio’s in de BMW 2 en 4 Series

img_2

Cabrio’s in de BMW 2 en 4 Series zijn er klaar voor om u dat frisse luchtgevoel te geven met een uitschuifbaar dak voor bij plotselinge regen. Kenmerken zijn onder andere sportieve vering en sportstoelen. Welkomst lichten, voor en achter, gaan samen met de opbergruimte bij het bedieningspaneel aan alsook een lederen wiel met bedieningsknoppen.

Executive Class in BMW 3 en 5 Series

img_3

Executive class, of BMW 3 en 5 Series, is voor mensen bedoeld die genieten van premium kwaliteit en een blijvende indruk achter willen laten. Met een modern en toch klassiek design zal de 3 en 5 Series BMW zeker bevallen. Chromen elementen aan de binnen- en buitenkant van de auto contrasteren met fijnnervig hout en gedetailleerd stiksel op de lederen stoelen. Bij deze klasse is geen detail te klein.

Comments

comments

Deel het artikel