>  >  >  > 
Vloot ophalen en inchecken bij Europcar

U staat op de eerste plaats met het Privilege Loyalty Programma

Wordt lid van het gratis Privilege Loyalty Programma om van de express pick-up service te kunnen genieten. Boek met uw Europcar ID. Als u uw huurauto komt ophalen, krijgt u sneller de sleutels. Daarnaast moet u zich geen zorgen maken bij vertraging, uw boeking is gegarandeerd wat wil zeggen dat de auto op u staat te wachten als u aankomt.

Ontdek hier alle voordelen van Privilege.

Snellere Check-In

Verkort de tijd die u spendeert aan het Europcar station door op voorhand online in te checken. Door het online activeren van uw account kunnen we reeds enkele details voor de huurovereenkomst zoals de creditcard deposit en klantinformatie verwerken. Gebruik uw Europcar ID om een boeking online te maken, selecteer een betaalmethode, bevestig elk deel van de huurovereenkomst en voeg geen extra bestuurders toe (dit kan later nog gebeuren). [verwijder dat deel] Bij aankomst aan uw Europcar-locatie hoeft u geen formulieren invullen, u bent dus sneller op weg!

Wilt u meer over Online Check-In weten? Klik dan hier.

Wat mee te nemen

U heeft net een auto geboekt via onze website maar weet niet meer wat u mee moet nemen? Hier een klein overzicht.
Als u de auto komt ophalen, neem uw rijbewijs, ID en creditcard, waarmee de auto geboekt is, mee. Om gebruik te maken van bedrijfstarieven, moet u een bewijs kunnen overleggen dat u voor dat bedrijf werkt (badge, visitekaartje, Europcar Charge Card) Zo makkelijk is het!

Uw autokeuze

Sla de ophaalbureau van Europcar volledig over via onze express service CarChoice*. Ga meteen naar het Europcar terrein, zoek naar uw naam op het startscherm, gebruik onze kleurcode-systeem en vind de juiste categorie auto’s. Uit ongeveer 10 auto’s per kleurcode, kiest u diegene die u het leukst vindt. De volgende stap? Rijd weg, maar laat alleen nog even uw ID zien bij het verlaten van het terrein.

Als u meer wilt weten over deze service, klik dan hier.

* Enkel in Frankrijk beschikbaar, in Parijs Orly, Lyon St. Exuperyen de luchthaven van Toulouse.

Comments

comments

Deel het artikel