>  >  > 
Infiniti Q30 bij de Europcar vloot

Van kleine tot middelgrote auto’s, sedans, busjes en luxe huurauto’s, Europcar zorgt voor de beste totale vloot ter wereld. Bij Europcar kunnen klanten kiezen uit Mercedes-Benz, Jaguar, Audi, Range Rover en meer, om prestige te geven aan hun zakenreis of vakantie.
Samen met andere nieuwe modellen, voegt de Infinity Q30 zich bij de Europcar vloot in 2016.

Europcar is het enige autoverhuurbedrijf dat de luxueuze Infiniti Q30 aanbiedt als onderdeel van zijn vloot aan huurauto’s. Dit prestigieuze model zal exclusief beschikbaar zijn bij Europcar tot juni 2016.

Infiniti is het premium merk van Nissan. Dankzij een Renault-Nissan-Daimler samenwerking is de Infiniti Q30 een hatchbackcrossover die ontwikkeld is op basis van de Mercedes-Benz A-klasse.

Vanaf het eerste moment vallen de volmaakte curves van de Infiniti Q30 op. De auto is sexy en stijlvol aan de buitenkant, maar het interieur is nog indrukwekkender. De meeste dashboards zijn bekleed met leer of pseudo-suède, wat ze modern en elegant maakt. De stoelen zijn comfortabel en bieden ondersteuning. Er is genoeg ruimte voor vier volwassenen die comfortabel kunnen zitten en voor 368 liter opbergruimte achter de achterbank.
Rijden in de Infiniti Q30 is een ervaring op zich. De auto heeft een verfijnde vering en tune, wat voor een sportieve rit met makkelijke controle zorgt. Deze auto zit relatief laag bij de grond en heeft grote wielen, wat leuk is om in te rijden.

U kunt u verzekeren dat u een goede tijd zal beleven in deze auto die er tegelijkertijd stijlvol en elegant uitziet.

Comments

comments

Deel het artikel