>  > 
4 Voordelen van boeken bij Europcar

Als een leidend autoverhuurbedrijf met locaties in 140 landen over de hele wereld, biedt Europcar verscheidene voordelen aan klanten die direct boeken via onze vertegenwoordigers en websites:
• Toegang tot een groot netwerk aan vertegenwoordigers wereldwijd.
• De nieuwste auto’s beschikbaar.
• All-inclusive tarieven, geen verborgen kosten.
• 24-uurs hulp bij pech en een gespecialiseerd callcenter.
Het is geen verrassing dat Europcar verkozen is tot favoriet autoverhuurmerk door internetgebruikers.

Wereldwijde autoverhuur

Branches van Europcar zijn in meer dan 140 landen over de hele wereld te vinden. Met zo’n globale aanwezigheid en met meer dan 60 jaar ervaring in het vak is dit wereldwijde netwerk zeer belangrijk voor klanten. De meeste klanten vinden het prettiger om met dezelfde vertrouwde bedrijven te werken. Het is dus belangrijk voor hen om locaties van Europcar te vinden. Het is alsof u een vertrouwde vriend vindt in een zee van vreemdelingen.
Nieuwe voertuigen voor maximum comfort en veiligheid
Een ander voordeel waarvoor klanten steeds terugkomen bij Europcar is het feit dat ze weten dat ze altijd een nieuwe model voertuig krijgen. Van kleine en middelgrote auto’s, sedans, busjes en vrachtwagens tot de prestigieuze luxe auto’s in de “Selection” vloot, u heeft altijd het voordeel van het comfort en de veiligheid die voortvloeit bij het huren van een nieuwe model. Fabrikanten voegen extra zalken aan of verbeteren de technologie in hun auto’s, waardoor het veiliger en comfortabeler is om ermee te rijden. De beste manier om de laatste technologieën te krijgen, waaronder de veiligheid en comfort, is het nemen van een nieuwe auto. Bij Europcar weet u zeker dat u alleen de nieuwste modellen krijgt.

Geen verborgen kosten

Een van de meest frustrerende ervaringen bij een aankoop of het maken van een reservering is merken dat de werkelijke prijs anders is dan de opgegeven prijs. Verborgen kosten en toevoegingen zijn verborgen manieren waarop sommige bedrijven wat extra geld verdienen. Het is zeker niet eerlijk tegenover u en Europcar weet dit! De opgegeven prijzen zijn de prijzen die u betaalt, want er zijn geen verborgen kosten of heffingen bij Europcar. U kunt transparante bedrijven waarderen. Eerlijk zijn over de kosten, daar zorgt Europcar voor.

24-uurs hulp bij problemen

Dankzij het gespecialiseerde callcenter van Europcar en het 24-uurs hulp bij pech kunt u u veilig voelen. Ze staan klaar voor u wanneer u een vraag of een probleem heeft. Het kan een eng gevoel zijn om weg van huis te zijn en een probleem te ervaren, zeker in een vreemd land of een onbekende plek. U kunt gerust zijn omdat Europcar klaar staat met een oplossing: 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Klanten van over de hele wereld zien de voordelen van het huren van een auto bij Europcar. Ze weten dat het bedrijf om hen geeft. Met een wereldwijd netwerk, nieuwe auto’s, all-inclusive prijzen, en 24-uurs hulp bij pech, kunnen Europcar-klanten het gelukkigst zijn op de weg.

Comments

comments

Deel het artikel