>  >  >  > 
One Way: huur een auto voor slechts 1 euro

Een auto huren bij Europcar is eenvoudig en voordelig: met OneWay rijd je van de ene naar de andere stad voor maar 1 euro! Vind bij ons een kwalitatief goede en goedkope auto en neem de tijd om ongehaast te genieten van je reis tussen verschillende locaties.

Ophalen en terugbrengen op verschillende locaties

Met Europcar OneWay service is het mogelijk om van de ene plaats naar de andere te rijden zonder dat de auto terug hoeft te worden gebracht naar het verhuurkantoor waar deze is opgehaald.
OneWay is ideaal voor verhuissituaties, voor vakantiereizen van de ene naar de andere bestemming waarbij een huurauto misschien maar voor een deel van de reis nodig is, of in het geval je auto naar de garage moet en je een huurauto nodig hebt om je eigen auto op te halen als deze weer gemaakt is: plan je reis en lever je huurauto op je eindbestemming in!

Goedkope autoverhuur, volledige service

Onze medewerkers helpen u graag verder nadat u uw auto heeft gereserveerd via ons gebruiksvriendelijk online reserveringssysteem in 4 stappen (zoek, selecteer, reserveer) Bij ons huurt u altijd een nieuwe en comfortabele auto. Daar staan wij voor garant. Door de in het pakket inbegrepen basisverzekering, rijdt u veilig en met een gerust hart weg!

Toelatingsvoorwaarden en bestemmingen

OneWay stelt ons in staat om onze auto’s van standplaats te veranderen voordat deze weer verder worden verhuurd. OneWay huren kan in Frankrijk, Duitsland, Italië, Portugal, Spanje en het Verenigd Koningkrijk. Meerderjarigen die in het bezit zijn van een compleet rijbewijs en aan onze huurvoorwaarden voldoen kunnen ‘OneWay huren’.

Comments

comments

Deel het artikel