>  > 
Kwaliteit van de dienstverlening van Europcar beloond

Onlangs heeft Europcar een aantal onderscheidingen gewonnen voor de kwaliteit van de geleverde service, de waardering van de consument, en milieuvriendelijkheid.

Europcar neemt Trip Advisor Award in ontvangst

Europcar werd geëerd met het predikaat Best 2016 Car Rental Company door Trip Advisor Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koningrijk en Duitsland. Trip Advisor is een website waarbij gebruikers, via evaluaties en aanbevelingen, bedrijven en vakanties beoordelen.

De World Travel Awards Gaan naar Europcar!

Europcar werd door de World Travel Awards onlangs het predikaat World’s Leading Car Rental Company Website 2015 toegekend. De World Travel Awards worden sinds 1993 uitgereikt en belonen uitmuntende prestaties in de reis en toeristische branche. Een algemeen erkende onderscheiding die voor hoge kwaliteit staat. Om in aanmerking te komen voor de meest vooraanstaande onderscheidingen van de wereld, moeten genomineerden eerst de regionale en vervolgens de landelijke verkiezingen winnen. De World Travel Awards heeft Europcar eveneens het predikaat Excellence of Service Award in de categorie World’s Leading Green Transport Solution Company 2015 toegekend.

Uitmuntende Service

Europcar wordt om verschillende redenen boven andere autoverhuurbedrijven geprefereerd, ondermeer door haar vermogen om in de dagelijkse gang van zaken boven andere aanbieders uit te stijgen. Zo heeft Europcar bijvoorbeeld, als internationaal bedrijf, een uitgebreide keuze aan beschikbare huurauto’s en persoonlijke lease plan’s voor ieders wens en iedere verhuuroptie. Met behulp van een review systeem bouwt Europcar verder aan haar reputatie door de klant iedere dag op iedere mogelijke manier centraal te stellen.

Comments

comments

Deel het artikel