>  > 
Toon uw steun om klimaatverandering tegen te gaan tijdens de Parijs cop21

Van 30 november tot 11 december ontvangt Parijs 195 delegaties tijdens een beslissende conferentie over klimaatverandering.

Toon uw steun voor klimaatverandering tijdens de Parijs cop21

Na decennia van topontmoetingen, overeenkomsten en voorstellen, besluiten wereldleiders aanstaande november over het nemen van beslissende maatregelen tijdens de Klimaatconferentie Parijs 2015. Ondanks wat sceptische geluiden is de opwarming van de aarde onderhand een wereldwijd erkend feit. Het is aan ons allemaal om politici te steunen zodat deze lastige besluiten genomen kunnen worden. Europcar streeft ernaar het groenste autoverhuurbedrijf ter wereld te zijn, met vele prijzen als gevolg, en met zijn Green Charter dat erkend is door de belangrijkste autoriteiten voor zijn grote bijdragen aan het klimaat. Door zelf in Parijs te zijn tijdens de cop21 en u bij de massa te voegen, kunt ook u een bijdrage leveren aan de stappen van onze samenleving op weg naar een groenere wereld.

Onze benadering voor autotransport veranderen

Europcar’s poging om klimaatverandering onder de aandacht te brengen en aan te pakken is het gevolg van jarenlange vastberadenheid en doordachte organisatie. Wanneer u een van onze Green fleet auto’s rijdt, doet u dat in de wetenschap dat dit een van de nieuwste auto’s op de markt is. U kunt er van op aan dat alle onderdelen van het productieproces aan de hoogste standaarden voldoen. 29% van alle voertuigen werd in 2012 uitgerust met het eco-label. Het is zelfs mogelijk om op onze website alle informatie te vinden over exacte koolstofemissies, onze milieuvriendelijke procedés en onze inspanningen om niet alleen zelf milieuvriendelijk te zijn, maar ook over hoe we onze klanten hiertoe aansporen.
Laat uw stem horen tijdens de opkomende klimaatconferentie in Parijs en sluit u aan bij alle andere demonstranten. Laat ons gezamenlijk échte verandering nastreven.

Comments

comments

Deel het artikel