>  > 
De top-rugbylanden ontmoeten elkaar in Engeland

Van 18 september tot 31 oktober ontvangt Engeland de top-rugbylanden voor de achtste wereldkampioenschappen rugby.

Kom op tijd naar de stadions voor de aftrap tijdens wereldkampioenschappen rugby 2015 dankzij Europcar!

Het is hét moment voor Engeland om te schitteren nu ze gastheer zijn tijdens de wereldkampioenschappen rugby 2015, met maar liefst 13 verschillende stadions verspreid over Engeland en Wales.
Met Europcars honderden gunstig gelegen filialen, is er geen makkelijker manier te bedenken om uw auto op te halen en op tijd bij de wedstrijd te arriveren voor de aftrap! Dit is een bijzonder evenement dat u niet mag missen. Het is voor het eerst sinds 1991 dat Engeland het wereldkampioenschappen rugby organiseert.
Hoewel Nieuw-Zeelands All Blacks de grootste kanshebbers zijn, is Engeland zeker dat het thuisland het Britse team net dat beetje extra gaat geven. Geen gekke gedachte wanneer je bedenkt dat Engeland in 2012 de sterke Kiwis in Twickenham versloeg.
Met wedstrijden die door heel het land plaatsvinden, is dit tevens een geweldige kans om Engeland te verkennen. Bovendien maakt u het dolenthousiaste publiek mee in een aantal van de meest legendarische sportstadions, met Leeds’ Elland Road, Manchester City Stadium en de oude vertrouwde rugbyfavoriet: Kingsholm Stadium.
Moedig de Britten aan in Twickenham en zoef vervolgens een paar uur over de M25 naar Brightons American Express Stadium om de wedstrijd tussen Zuid-Afrika en Japan de volgende dag niet te missen. Spanning gegarandeerd!

Vermijd de drukte van de wereldkampioenschappen rugby tot u op de tribune zit

Met een geschatte 2,3 miljoen verkochte kaarten zit u niet graag in de overvolle trein.
Een auto huren biedt u de mogelijkheid de enorme mensenmassa, die het reizen tot een vervelende taak maakt, te vermijden. Met de vele wedstrijden die plaatsvinden in en rondom Londen, van de openingswedstrijd in Twickenham tot de latere wedstrijden in het Wembley Stadium en het prachtig vernieuwde olympische stadion, moet u bovendien van uw hotel naar de stadions reizen.
We kunnen u van goed advies voorzien zodat u de beste wegen in en rondom Londen weet te vinden: bezoek onze website of praat met een van onze vriendelijke filiaalmedewerkers en wees ervan verzekerd dat u op tijd in het stadion aanwezig bent om Engeland, of uw favoriete team, aan te moedigen.

Comments

comments

Deel het artikel