>  > 
Verken de wereld om je heen op Milaan Expo 2015

De flamboyante en innemende Milaan Wereld Expo is al volop aan de gang en blijft geopend tot oktober 2015.
Maak een reis rond de wereld op een grondgebied van circa 190 hectare, waar bijzondere architectuur zich mengt met de nieuwste technologie en leuke tentoonstellingen met een intrigerend thema.

 

 

De Milaan Expo 2015 brengt de wereld naar je toe

Met als centraal thema “Voedsel voor de Planeet, Energie voor het leven”, biedt de Milaan Expo 2015 een unieke kijk op de toekomstige uitdagingen voor het leven op aarde met meer dan 140 deelnemende landen van Argentinië tot Zimbabwe. Stuiter op een gigantische trampoline van Brazilië over de boomtoppen van een regenwoud, of geniet van de volwassen uitstraling van het Franse paviljoen, waar wijnflessen rinkelen vanuit niches in het dak. Ook Engeland doet niet onder met een verbazingwekkend architectonisch concept in de vorm van een bijenkorf.
Eten, workshops, muziek en tentoonstellingen maken de wereldtentoonstelling een bruisend dagje uit voor alle leeftijden.

Toegang is eenvoudig op de Milaan Expo 2015

In minder dan 20 minuten kom je met de auto eenvoudig vanuit het historische stadscentrum bij de Milaan Wereld Expo; neem de Ghisallo fly-over in westelijke richting de stad uit naar Varese. Er zijn drie parkeer- en rij faciliteiten net buiten de Expo en je kunt zelfs online boeken voor een comfortabel en stressvrij bezoek aan de Milaan Expo 2015.

Trek er op uit met een huurauto in Italië vanuit de Milaan Wereld Expo

Als de Milaan Wereld Expo je behoefte aan avontuur heeft aangewakkerd hoef je niet verder te zoeken dan het spectaculaire landschap van Noord Italië. De prachtige stad Bellagio aan het Comomeer ligt op minder dan anderhalf uur rijden. Binnen twee uur kun je per auto bij het Gardameer zijn. Voor een echt uitzonderlijke dagtrip moet je de twee uur durende rit overwegen door de sensationele Simplon Pas over de grens met Zwitserland. Geniet van het uitzicht als je over de duizelingwekkend hoge bruggen rijdt en geniet van een ontspannen lunch in het pittoreske Alpine stadje Brig.

Comments

comments

Deel het artikel