>  > 
Hoe ga je op reis met kleine kinderen

Zorg voor de veiligheid van het kind

Autorijden met jonge kinderen of baby’s vereist een zorgvuldige planning, vooral voor langere reizen. Zorg voor het juiste babystoeltje voor je baby of peuter om verzekerd te zijn van zijn of haar comfort en veiligheid. Als je op reis bent met kinderen onder de 10 (of kleiner dan 135 cm.) moet je ook voor hen zorgen voor een geschikt kinderzitje.

Zorg voor voldoende vermaak in de auto voor de kleintjes

“Zijn we er nog niet?” Als je dat niet de komende vijf uren onophoudelijk wilt horen, is het misschien verstandig om een paar spelletjes achter de hand te hebben voordat je vertrekt. Puzzels en kleur- of stickerboekjes zullen ze wel een tijdje zoet houden. En als dat niet voldoende blijkt te zijn, kan je altijd nog een paar spelletjes downloaden op je tablet.

Comments

comments

Deel het artikel