>  > 
Hoe bereid ik mijn zomervakantie voor

Aangezien we zoetjesaan het zomerseizoen naderen, is het van belang goed te weten wat je wel en niet moet doen bij het voorbereiden van de zomervakantie! Om onnodige stress op het laatste moment te voorkomen, hoef je alleen maar onze vakantievoorbereidings-checklist te raadplegen voordat je op weg gaat naar je perfecte gezinsuitstapje.

Boek tijdig om te profiteren van de grootste kortingen:

als je tijdig je reservering maakt voor je autohuur, kan je honderden euro’s uitsparen! Het afsluiten van je autohuur-package in het laagseizoen kan ongelofelijk veel geld besparen, dat je ongetwijfeld heel goed kan gebruiken om er tijdens je vakantie van te genieten!

Loop je verzekering en zijn dekking na :

er is niets zo erg als te worden verrast door een grote onverwachte rekening van je autoverzekering als je in het buitenland bent. Zorg er dus voor dat je precies weet wat de dekking is van je verzekeringsmaatschappij en wat je mogelijkerwijs nog extra moet bijverzekeren.

Maak een begroting van je reisuitgaven :

voordat je op weg gaat, is het altijd een goed idee om uit te rekenen hoeveel geld je nodig denkt te hebben en waar je het aan gaat uitgeven. Maak een ruime planning, zodat je wat geld achter de hand hebt voor cadeautjes en onverwachte uitgaven.

Kies het juiste voertuig :

autoverhuurbedrijven bieden een ruime waaier aan vervoersmiddelen om tegemoet te komen aan de wensen van elk gezin en elke soort vakantie. Of je nu een gezinsauto wilt, eenvoudig of luxe, wij kunnen ervoor zorgen. Vergeet niet dat je ook kunt kiezen uit een uitgebreide lijst van speciale extra’s om je autoreis zo comfortabel en zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

Kom het fijne te weten op het gebied van reisadviezen:

vergeet niet om reisadviezen aan te vragen bij de overheidsinstellingen van het land dat je gaat bezoeken. Dit kan veel stress en problemen voorkomen als je je vervoersmiddel komt ophalen. Wees anderen een slag voor en weet wat je kunt verwachten!

Ontloop de regen en de verkeersdrukte:

oké, al is het niet zo makkelijk om het slechte weer geheel en al te ontlopen, je kunt er met het plannen van je route zoveel mogelijk rekening mee houden, om alles uit je vakantie en kostbare tijd aan het strand te halen! Zorg voor een gedetailleerde kaart of gps om je om de verkeersdrukte heen te laten leiden in plaats van er dwars doorheen. Zo houd je waardevolle vakantietijd over voor leukere dingen!

Comments

comments

Deel het artikel