>  > 
Bergen, europese culturele hoofdstad 2015

Bergen staat bekend om de culturele hoofdstad van Wallonië, en in 2015, Bergen gekozen om Culturele Hoofdstad van Europa te zijn. Huur een auto in Bergen en ontdek de stad en omgeving op uw eigen tempo.

Bergen: provinciehoofdstad van Henegouwen

Deze mooie stad, niet ver van de Franse grens, belooft dit jaar een gigantische keuze aan culturele activiteiten te brengen, gaande van toneel en muziek via literatuur en mode tot voorstellingen en concerten. Een niet te missen tentoonstelling is die van Van Gogh met werken uit verschillende collecties.
Bovendien is een bezoek aan de binnenstad zeker niet te versmaden; de Grand Place, is bij mooi weer de plek bij uitstek om een terrasje mee te pikken. Op dit grote plein komen bovendien heel wat aangename en autovrije winkelstraatjes uit.
Voor wie van geschiedenis en de daarbij horende monumenten houdt, is Bergen zeker een hoogtepunt.

Bergen culturele hoofdstad
Thinkstock – ©iStock

Bergen verkennen kan met de auto van uw keuze

In en rond Bergen is er heel wat te bezichtigen en zijn er ook heel wat mogelijkheden om te shoppen.
Aan u de keuze welke auto hiervoor het meest geschikt is.
Klein en handig: voor een rit door de stad.
Groot en praktisch: om lekker veel boodschappen te doen of met de hele familie op stap te gaan. Want alhoewel veel leuke dingen zich afspelen in de binnenstad, vinden veel boeiende activiteiten ook plaats buiten de stad.
Of waarom niet decadent chic uit eten gaan met een grote bolide, want Bergen staat ook bekend om zijn goede restaurants.
Sportief cruisen in de meer landelijke regionen of rustig toeren door de binnenstad met een exclusieve cabrio is ook een optie.
En waarom niet, misschien is dit ook een manier om uw toekomstige auto of droomwagen in alle rust en onder de voor u meest ideale omstandigheden uit te proberen.

Bergen culturele hoofdstad
Thinkstock – ©iStock

Comments

comments

Deel het artikel