>  > 
15% korting voor elke autohuur met uw Carrefour Bonus Card

Keuze in overvloed en 15% korting, het moment om uw droomauto uit te testen

Met een jaarlijks vernieuwd wagenpark van zo’n 7000 auto’s biedt Europcar u een zeer uitgebreide keuze voor elke autohuur. U vindt er zeker wat u zoekt. Heeft u tijdelijk behoefte aan een kleine stadswagen of verhuist u en heeft u een bestelbusje nodig? Deze vindt u gegarandeerd in verschillende merken, types en uitvoeringen bij Europcar. Er is eveneens een ruime keuze aan luxewagens en cross-overs.
Zin om deze zomer lekker te toeren in een luxe cabrio of bent u van plan een nieuwe wagen aan te schaffen, dan is de kans groot dat u de auto van uw keuze kan huren bij Europcar.
Dit kan de gelegenheid bij uitstek zijn om deze gedurende een paar dagen eens rustig uit te testen, en dat met 15% korting.

Een ruim netwerk aan agentschappen Europcar in België

De juiste wagen gekozen? Nu moet u die enkel nog afhalen in het agentschap van uw keuze.
Europcar heeft op dit moment een 27-tal agentschappen in het hele land. Dus er is er zeker ook één in uw buurt. Bovendien is er ook een agentschap aanwezig in de 2 belangrijkste luchthavens, namelijk Brussel en Charleroi en in verschillende grote treinstations in België.
Wil u uw wagen inleveren bij een ander kantoor dan waar u uw wagen afhaalde, dan kan dit probleemloos. Vermeld dit dan gewoon bij uw online reservering.
Vergeet in ieder geval niet uw Carrefour Bonus Card mee te nemen wanneer u de wagen afhaalt, zodat u zeker van uw 15 % korting geniet.

Carrefour Bonus Card korting
Thinkstock – ©iStock

Comments

comments

Deel het artikel