>  > 
Al gedacht om een bestelwagen te huren voor uw verhuis?

Indien u moet verhuizen, heeft u twee keuzes. U kunt beroep doen op de diensten van een verhuisonderneming of zelf voor uw verhuizing zorgen. In het tweede geval moet u een bestelwagen huren. U moet meerdere zaken weten wanneer u een bestelwagen huurt.

Huur een bestelwagen voor uw verhuizing op een intelligente manier

Allereerst moet je reserveren bij een agentschap dat bestelwagens verhuurt dat het dichtst bij u in de buurt ligt. Best reserveert u ongeveer een maand voordat uw verhuis zal plaatsvinden.

Vervolgens moet u nadenken over de weg die u denkt te nemen. Zo vermijdt u dat u verloren rijdt omdat u zich reeds concentreert op het rijden met een voor u onbekend voertuig. Denk eraan voldoende brede routes te kiezen en probeer de eenvoudigste en kortste weg te kiezen. Zo zult u kopzorgen en mogelijke ongelukken vermijden.
Een andere nuttige tip is om te plannen hoe u de bestelwagen zal laden. Begin met de zwaarste voorwerpen en plaats de voorwerpen die u als eerste nodig hebt het laatst in de bestelwagen. Zorg ervoor dat u voldoende dekens en enkele meters touw heeft om de lading te beveiligen. Maak een mentaal beeld van de manier waarop u het voertuig zult laden. Zo vermijdt u om onnodig voorwerpen te laden en lossen.

Voorzie tot slot voldoende tijd. Controleer vooraf hoeveel een extra dag huur kost. Zo vermijdt u dat u zich moet haasten. Vermijdt zorgen door het voorzien van een marge. En vergeet niet om voor uw gebouw een parkeerplaats te reserveren. Denk eraan dat soms 15 dagen vooraf moet worden gereserveerd in de gemeente waar u woont en deze waarheen u verhuist! In Brussel bijvoorbeeld, vindt u hier informatie dienaangaande.

Welke bestelwagen kiezen?

Op het tijdstip waarop u de bestelwagen huurt, zult u merken dat de kosten van meerdere factoren afhangen: de grootte van de bestelwagen en het aantal dagen zijn de twee belangrijkste parameters bij de bepaling van het bedrag dat u zult moeten betalen.

Vermijd indien mogelijk feestdagen en weekends, die duurder en vaak zeer populair zijn. Raadpleeg onze voordeelformules voor gedurende de week! Op het einde van de maand is er ook meer vraag. Probeer dus idealiter de datum van uw verhuis te plannen gedurende de week en dit in het midden van een maand.

Om de omvang van uw vrachtwagen te bepalen, moet u het aantal kartons en meubelen die moeten worden verhuisd schatten. Zorg ervoor dat uw bestelwagen voldoende groot is om al uw zaken te kunnen vervoeren. Om u te helpen bij de bepaling van de grootte van uw huurvoertuig is het raadzaam om uw kartons voldoende op voorhand te maken. Gebruik vervolgens onze tool voor het berekenen van het volume. Europcar biedt voertuigen aan die tussen 3m³ en 18 m³ kunnen vervoeren.

Het is het einde van het schooljaar en u moet uw studentenwoning dicht bij de universiteit verlaten voor twee lange vakantiemaanden? Uw familie wordt groter en u moet verhuizen naar een groter huis op het platteland. U gaat met pensioen en u verhuist naar een appartement aan de kust? Uw wil uw kantoor dichter bij uw huis en u zoekt grote bestelwagens om alle computers en meubelen te vervoeren?
Denk aan de bestelwagens van Europcar. Wij bieden lichte nutsvoertuigen van verschillende groottes aan. Nu alleen nog uw vrienden oproepen om een handje toe te steken.

Wij wensen u alvast een goede verhuis!

Comments

comments

Deel het artikel