>  > 
Een romantisch weekend met zijn twee?

Wil je uw geliefde verrassen met een romantisch weekendje? Daarvoor moet je niet naar de andere kant van de wereld gaan. Er bestaan zeer romantische plekjes is België. Bijvoorbeeld Brugge, het Venetië van het Noorden, een romantische B&B in de Ardennen, of een luxehotel aan de Noordzee of in hartje Brussel.

U kunt opteren voor een cocooning-versie in uw knusse kamer, maar een uitnodiging in een lekker restaurantje zal bij uw wederhelft zeker in de smaak vallen. U kunt ook ervoor kiezen een beetje uit te waaien en de fantastische wegen van het Belgische platteland doorkruisen. En waarom gunt u zich geen pleziertje en opteert u voor een huurauto? Europcar biedt bijvoorbeeld een zeer luxueuze Mercedes met opvouwbaar dak aan. Reserveer voldoende op voorhand want de weekends zijn zeer gevraagd. Daarna geniet u van een buitengewoon en origineel weekend aan het stuur van een wagen van hoge standing. U doorkruist het land, haren in de wind en maakt indruk op uw schat. Een cabriolet is perfect om het landschap te ontdekken en van het mooie weer te genieten.

Bovendien is het ook de kans om een luxe auto voor een weekend te testen vooraleer je de aankoop ervan overweegt. Het is een uitstekende manier om zich vertrouwd te maken met de rijstijl, de functionaliteiten, de wegligging en de troeven van de auto. Als u van wagens houdt die iets onder de motorkap hebben, biedt Europcar u ook sportievere wagens aan om over de weg te razen en snel uw romantische bestemming aan de andere kant van het land te bereiken.
Neem een kijkje op onze website. U kunt er tussen vele modellen kiezen en de plaats van teruggave van het voertuig selecteren.

Gedurende de zomermaanden biedt Europcar ook autoverhuringen met een onbeperkt aantal kilometers aan. Zo kunt u uw romantische escapade ook omzetten in een weekendje in Zuid-Frankrijk. Raadpleeg de promoties op onze site.
Goede reis!

Comments

comments

Deel het artikel