>  > 
Huur een prestigewagen voor uw huwelijk te Brussel

Droomt u ervan te trouwen op de prachtige Grote Markt van Brussel? Om vanop het balkon van het stadhuis te zwaaien zoals de groten van deze wereld? Een excellent idee om aan de mooiste dag van uw leven een extra glamoureuze toets te geven. Maar u gaat toch niet naar de feestzaal of het kasteel in een gewone stadswagen?!

Zie het groot. Maar geef geen fortuin uit voor een voertuig met chauffeur. Een huwelijk is al duur genoeg.
Waarom niet een luxe auto huren bij Europcar? Vraag aan een vriend of familielid om u te vervoeren. Hij zal vereerd zijn.
Een ceremoniewagen of een uitzonderlijke wagen geven aan de bruiloftsstoet bijzondere klasse en elegantie. Uw koppel wordt voor alle aanwezigen in de verf gezet.

Doe uzelf een plezier en begroet uw familie en vrienden in de auto van uw dromen.
En bij de fotoshoot voor het trouwalbum in het Ter Kameren Bos of in het Park van Tervuren kunt u poseren voor uw prachtige bolide.

Verder kunt u op de grote dag na het avondfeest aan het stuur zitten van een prachtige coupé Mercedes. U begeeft zich in het grootste comfort en alle elegantie naar de voor de huwelijksnacht gekozen plaats.
Er zijn drie Europcar agentschappen in Brussel: in Vorst, Elsene en aan het Zuidstation. Reserveer tijdig uw luxe voertuig op de website van Europcar.

Comments

comments

Deel het artikel