>  > 
Een luxe huurwagen voor uw huwelijk in Gent

Droomt u van een huwelijk in het magnifieke en romantische Gent? Heeft u de ideale plaats gevonden om deze unie te vieren met uw verwanten, ergens in het Gentse platteland? Aan de kust?

Als u reeds de zaal voor het feest heeft gereserveerd, is al een belangrijk deel van het werk voltooid. Maar de lijst van voorbereidingen is lang: de jurk, de traiteur, de trouwringen, de fotograaf, de bloemen…Er moet aan vele dingen worden gedacht. Maar opgepast dat u niet iets belangrijks vergeet: denk aan uw verplaatsingen.
Hoe denkt u zich te verplaatsen naar de zaal die u heeft gehuurd? Toch niet op de achterbank van uw eigen auto? Op deze dag is meer klasse en prestige aan de orde!

Denk aan een luxe huurwagen. Surf op de website van Europcar in de afdeling luxe en prestige voertuigen en u zult versteld staan van de keuze: cabrioletten, luxueuze berlines…

Zou het niet comfortabel zijn in een cabrio, de haren in de wind in hartje Gent of langs de dijk van Knokke of Oostende?
Met een prestige huurauto trekt u alle blikken aan en de huwelijksstoet krijgt een glamoureuze en elegante noot.
Vergeet niet om voor het trouwalbum te poseren voor de auto van uw dromen!

En wanneer u na afloop van deze emotionele dag en een paar uurtjes dansen doodmoe naar het hotel voor de huwelijksnacht wilt vertrekken, kunt u dat doen aan het stuur van uw luxueuze en comfortabele wagen.

U kunt de luxe of prestige auto huren in Gent of Sint-Denijs-Westrem, en ze weer afgeven in Brugge of Oostende. Niets staat de wandelingen tête à tête op het strand in de weg!
Reserveer tijdig uw luxe voertuig op de website van Europcar.

Source : FLICKR – DaveOnFlickr

Comments

comments

Deel het artikel