>  >  >  > 
De beste plek voor een huwelijksreis

Bestemmingen voor een huwelijksreis

Waar men die wittebroodsweken doorbrengt hangt af van koppel tot koppel. Uiteraard verkiezen bijna alle koppels een huwelijkstrip. Tijdens de reis heeft het jonge koppel namelijk veel tijd voor elkaar en op die manier wordt er verondersteld dat ze meer naar elkaar toegroeien.

De ideeën voor een huwelijksreis kunnen echter zeer uiteenlopend zijn. Sommigen zullen een super romantisch eiland kiezen als huwelijksreis-uitje en anderen zullen dan weer kiezen voor een avontuurlijke reis vol onverwachte omstandigheden. Toch moet volgens velen de huwelijksreis meer zijn dan een romantisch uitje of zomaar simpelweg liggen op het strand. Om de ideale huwelijksreis te kunnen maken moet er dus eerst goed overlegd worden over wat men zoekt in een honeymoon. Ook de vraag of je ver wil vliegen of liever niet al te lang in het vliegtuig wil zitten speelt een rol. Bovendien is het ook de vraag of er sowieso gevlogen gaat worden. Misschien is er wel vliegangst bij een van de partners of bij beide en dan is vliegen hoe dan ook uitgesloten. Wie niet of niet ver wil vliegen kan dus beter voor een Europese bestemming kiezen. Italië is een zeer bekende topper, maar ook Spanje en Griekenland doen het zeer goed. Ook de Griekse eilanden zoals Kreta en Rhodos bekoorden reeds velen.

Vakantieoorden voor een huwelijksreis buiten Europa

Zuid-Afrika

De Oosterse landen, maar ook de zonovergoten eilanden zoals Mauritius, de Seychellen en Hawaï zijn grote toppers. Op deze plaatsen kan men zorgeloos genieten van elkaar, van de luxe in de hotels en van het prachtige weer. Deze plaatsen zijn vooral bestemd voor zonnekloppers, want wie echt avontuurlijk is kiest beter een andere plaats. Zo heeft men bijvoorbeeld Zuid-Afrika, waar heel wat meer te beleven valt. De warmte is daar ook ongetwijfeld aanwezig, maar men krijgt veel meer mogelijkheden om van alles te gaan beleven.

Foto 1 : Mauritius © hannibal565 – Fotolia.com

Foto 2 : Zuid-Afrika © michaeljung – Fotolia.com

Comments

comments

Deel het artikel