>  >  > 
Top 5 goedkoopste vakanties

Zoals bij alles heeft de crisis ongetwijfeld ook bij de meeste mensen het vakantiebudget aangetast. Op vakantie gaan is dus in vele gevallen opnieuw een luxeartikel geworden waarbij we inmiddels toch al iets meer gaan letten op de uitgaven.
Meer en meer mensen schuimen dan ook het internet af, op zoek naar dé goedkopere vakanties. Want desondanks het feit dat mensen willen besparen, willen ze toch nog steeds op vakantie gaan om er “eens tussenuit” te zijn. Probeer dat leuke kleine hotel, bezoek die gezellig camping, laat u verwennen op een vakantiepark, boek een goedkope vlucht via internet, of reserveer een heerlijk all-in verblijf last minute.

Kiezen voor een goedkoop hotel, een camping of een vakantiepark

Kies voor een verblijf op een camping, of een klein hotelletje die misschien niet over alle voorzieningen beschikt, maar uiteindelijk wel erg gezellig is. Ook vakantieparken verspreid over het land zijn in vele gevallen ideaal voor mensen die een goedkope trip willen maken. Vooral voor mensen met kinderen is dit een perfect middel om iedereen tevreden te stellen. Is de accommodatie wat verder weg? Huur dan een auto. Dat is niet alleen handig om de bestemming te bereiken, maar ook om ter plaatse de omgeving te verkennen.

Goedkope vlucht boeken via het internet

 

VluchtEen vlucht boeken kan vandaag de dag eigenlijk het makkelijkst via het internet. Er zijn een aantal specifieke maatschappijen die gekend staan om hun zeer goedkope vlucht en eventueel hotelmogelijkheden. Want in veel gevallen werken bepaalde luchtvaartmaatschappijen nauw samen met een aantal hotels, zodat een goedkoop hotel boeken in dit geval vaak niet heel moeilijk zal zijn. Uiteraard dient men dan wel rekening te houden met het feit dat het comfort op de vluchten vaak ook minder zal zijn en men dikwijls niet rechtstreeks landt op de luchthaven van de geplande bestemming, maar in veel gevallen men nog gedurende een paar uur in een bus of trein moet zitten alvorens aan te komen. Een auto huren op de plaats van bestemming is dan natuurlijk een uitkomst. Ga gewoon eens op avontuur en ontdek eenvoudig de wat minder bekende plekken. Wie weet wat u tegenkomt?

Ook een all-in goedkope trip behoort tot de mogelijkheden

Vroeger waren all-in vakanties enkel mogelijk voor verre bestemmingen en deze waren dan zeer dikwijls ook enorm duur. Toch is het inmiddels ook mogelijk een goedkope trip te maken met all-in faciliteiten. Ook hier moet men opnieuw kijken naar de last minute aanbiedingen of kan men ook perfect via het internet rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij en hoteliers boeken. Op die manier bespaart men heel wat geld door het feit dat er veel minder tussenpersonen nodig zijn. Hier zal u misschien wat inboeten aan gemak, maar tenslotte zal het u heel wat euro’s doen besparen en kan u misschien hetzelfde jaar voor een tweede maal eropuit trekken zonder extra budget te moeten aanspreken.

 

Foto 1: Camping © allbylouise – Fotolia.com

Foto 2: Vlucht © dell – Fotolia.com

 

Comments

comments

Deel het artikel