>  > 
Een dagje weg met je gezin in België

Wil je graag een familie-uitje maken in België en enkele leuke dingen gaan doen met het hele gezin? Dan geven we je graag enkele tips.

België beschikt namelijk over tal van aantrekkelijke plaatsen en daguitstappen waar zowel jullie als de kinderen gegarandeerd een leuke dag zullen hebben.

Openluchtmuseum, speeltuin en activiteiten voor kinderen in Bokrijk

Op het domein van Bokrijk is er voor ieder wat wils. Laat je kinderen genieten in de verschillende speeltuinen of laat ze een van de vele activiteiten volgen die er aangeboden worden. Mama en papa kunnen ondertussen genieten van een terrasje.
Het openluchtmuseum is een tocht naar 1913 waar jullie binnen stappen in een andere wereld. Dit museum is vooral aan te raden wanneer je kinderen al iets ouder zijn. Alle oude ambachten komen aan bod. Een tocht door dit openluchtmuseum is tegelijkertijd leuk en leerrijk en daardoor een perfect familie-uitje. Verder leent het domein zich tot mooie wandelingen of fietstochten dwars door de prachtige natuur.

Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor in Hasselt

Dit zijn de twee meest bekende parken van Plopsa. De prijs is iets duurder dan een standaard uitstap, maar zeker wanneer jullie nog kleinere kinderen hebben, is het plezier verzekerd. Beide parken hebben tal van mooie attracties en activiteiten voor kinderen, terwijl jullie genieten. Het zijn als het ware pretparken voor de kleine kinderen. Er worden ook iedere dag shows opgevoerd door bekende Studio 100 figuren en je kinderen kunnen hier zelfs mee op de foto. Plopsa Indoor in Hasselt is zeker een fijn familie-uitje wanneer het weer wat tegenzit.

De zoo van Antwerpen

In België liggen verschillende mooie dierentuinen, maar de zoo van Antwerpen is de bekendste en allicht ook de grootste. Deze prachtige dierentuin is een fijn familie-uitje en daarbij gelegen op een unieke locatie, namelijk in het hart van Antwerpen. Hierdoor kunnen jullie deze uitstap eventueel combineren met een bezoek aan Antwerpen zelf.

Photo : © Konstantin Yuganov – Fotolia.com

Comments

comments

Deel het artikel