>  >  > 
Drie prachtige trouwlocaties in België

Een geschikte trouwlocatie vinden lijkt een moeilijke opdracht, maar kan tegelijk een uitnodiging zijn om meegedreven te worden tot in de hoogste regionen van romantiek en elegantie. Hieronder vindt u een aantal ideeën uit eigen land.

Trouwen met zonnig koloniaal tintje

Een van de meest fascinerende trouwlocaties in België is het Koloniënpaleis van het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika. Deze locatie gelegen in het groene Tervuren doet u wegdromen naar de zon en de warme charme van Afrika. De majestueuze Tervurenlaan leidt u vanuit de hoofdstad naar deze sublieme locatie. Beleef een onvergetelijk feest in de feeërieke feestzaal, waar diners en cocktails plaats kunnen vinden voor honderden gasten. Dit is zonder twijfel een van de meest historische trouwlocaties.

Klasse en zeezicht in het Kursaal van Oostende

Sinds mensenheugenis maakt de zee emoties los en doet ze romantische gevoelens ontwaken bij geliefden. Een ideale omgeving dus om uw huwelijksfeest op een gepaste manier te vieren. En waar kan dit beter dan in het statische Kursaal van Oostende, de Koningin der Badsteden? Het Kursaalgebouw is een van de mooiste paradepaardjes van de stad en een van de grootste concertgebouwen van België. Dit prachtgebouw in herkenbare stijl beschikt ook over meerdere multifunctionele zalen die in de meeste gevallen ook nog eens een adembenemend zeezicht hebben.

U voelt zich kasteelheer en kasteelvrouw in La Hulpe

Voor wie zijn huwelijk echt helemaal op een stijlvolle klassieke manier wil vieren, is er de mogelijkheid van een huwelijksviering op het Kasteel La Hulpe nabij Brussel. Dit pareltje van de Belgische architectuur was ooit eigendom van graaf Solvay en beschikt momenteel over een breed aanbod aan feestzalen. De lounges bevinden zich op het gelijkvloers terwijl ook van een eetzaal, lobby en een grote salon gebruik gemaakt kan worden. Laat u in La Hulpe inpalmen door de magistrale marmeren trap en geniet vanaf de terrassen van het kasteel van het fantastische uitzicht over het park.

Photo : © glogoski – Fotolia.com

Comments

comments

Deel het artikel