>  > 
Bijzondere reizen, bijzonder genieten!

Heeft u genoeg van de standaard hotels en wilt u uw vakantie wel eens origineel invullen? Dan hebben wij voor u het antwoord.

Safaritent

Overnachten in een safaritent is een aparte en unieke belevenis. Zeker wanneer uw reisgezelschap ook uit kinderen bestaat is dit een aanrader. In tegenstelling tot wat u misschien denkt, zijn de meeste safaritenten die u kunt huren voorzien van alle luxe. Zo zult u meestal beschikken over aparte slaapkamers, een woongedeelte, een keuken en een badkamer. Zo heeft u alle luxe die u nodig heeft, maar geniet u ook van een origineel verblijf. U kunt genieten, terwijl uw kinderen zich echte indianen wanen.

Boomhut

Bijzondere reizen zijn niet zo moeilijk te vinden. Zo kunt u zelfs kiezen voor een vakantie in een boomhut. Hierbij kiest u zelf of u gaat voor een basisexemplaar of voor een verblijf in een boomhut die voorzien is van alle luxe die u ook zou aantreffen in een hotel. Kinderen vinden het geweldig en zelfs volwassenen wanen zich terug kind. Wie droomt er niet van om in bomen te klimmen?

Uw eigen kasteel

Ga eens op vakantie in uw eigen kasteel. Valt dit ver buiten uw budget, denkt u? Niets is minder waar. Uiteraard vindt u ook duurdere mogelijkheden, maar mits wat opzoekwerk kunt u relatief voordelig een kasteel huren voor uw vakantie. Uw kinderen wanen zich hier ridders en jonkvrouwen, terwijl mama en papa de koning te rijk zijn.

Vakantie op wielen

Een vakantie op wielen behoort niet tot bijzondere reizen, denkt u allicht. Wanneer u kiest voor een ‘gewone’ caravan misschien niet, maar er zijn nog meerdere opties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een verblijf in een retrobus, een circuswagen of een ingerichte minibus. De mogelijkheden zijn eindeloos en u vindt vast een zeker een originele oplossing binnen uw budget.travel boat

Overnachten op een boot

Overnachten op een boot lijkt ook niet meteen een origineel idee, maar dat wordt het wel wanneer u zou overnachten op bijvoorbeeld een ingerichte vrachtboot. Deze vorm van vakanties zijn nog niet heel bekend, maar hebben zeker en vast potentieel en zijn het overwegen waard. De meeste boten die u vindt zijn tevens van alle gemakken voorzien, waardoor uw vakantie niet enkel origineel, maar ook luxueus is.

We hopen dat we u hebben kunnen helpen met deze ideeën voor bijzondere reizen.

Photo 1 : © Graham Taylor – Fotolia.com

Photo 2 : © PackShot – Fotolia.com

Comments

comments

Deel het artikel